tisdag 24 januari 2012

Tisdagen den 24 januari 2012

Det här Uppdraget from Hell ligger tills vidare på is efter att jag rutit till ordentligt. Min projektledare var av samma åsikt och nu ska diskussioner föras. Det är alltså lugnt för tillfället och jag försöker varva ner efter många spänningar i huvudet och kroppen.

Jag har kört en maskin lakantvätt som jag ska hänga upp i det strålande solskenet och njuta av de fint blommande pelargonerna. Jag kanske rentav sitter ute en stund i solen. Så blir det Pilates på eftermiddagen.

Har ett nytt annat uppdrag att starta. Komplikationsfritt ser det ut.

I går (!) fick vi äntligen bort julsakerna och när J packade undan granen kom det fram en pusselbit som blev att saknas under julen. Får ta den med till Little Miss när vi åker på besök i april.

Andra veckoslutet åker vi till Madrid, för J har möte där fredag-lördag. Vi kombinerar det med att jag måste förnya mitt pass. Att man måste åka till finska ambassaden i Madrid för att förnya sitt pass är allt annat än bra. Dyrt blir det också om man inte har annat ärende. Hursomhelt, vi bestämde oss för att åka bil den här gången. Det är ca 500 km och flygresan tar en timme, men när man räknar ihop resan till flygplatsen, väntan där, flygandet, resan från flygplatsen osv. så går det tidsmässigt ganska jämnt ut. Plus att med bil är man inte beroende av tider. Utom att vi nu måste hinna i tid till ambassaden på fredag. Måste förresten komma ihåg att kolla att de har öppet den fredagen.

Vi funderar på att stanna en extra natt på hotellet, som enligt uppgift ligger längs Gran Vía i centrum, och hitta någon konsert eller dylikt för lördagkväll. Opera kanske. Och varför inte något trevligt på söndag innan vi åker hem. Någon intressant utställning kanske. Måste kolla.

Nu tvättupphängning.

Inga kommentarer: