tisdag 17 januari 2012

Pust

I dag har jag gjort en av de starkaste insatserna någonsin vad översatt textmängd beträffar. Av tvång, och gudskelov en bekant typ av text. Intressant, kringelikrokarna kring motiveringarna för statligt stöd och konkurrensärenden är den sortens juridiska analyser som jag är mycket svag för.

Så har jag i vanlig daglig ordning uppmärksammat katten, denna dag under dess sista dygn i livet. Det känns dock bra att känna att beslutet är rätt, den är helt enkelt slut som riktig katt och vi har haft tid på oss att låta beslutet mogna.

Det har under de senaste dagarna också dykt upp roliga planer för våren och sommaren. I april efter påsken ska vi sammanstråla hela familjen (vi plus efterkommor) i England för att hälsa nyaste sonbarnet välkommet (beräknat datum 29 februari) och efter det flyger vår dotter med lilla Sessan tillbaka med oss hit för att tillbringa ett par veckor här.

Det finns också planer på Houtskärsvistelse i augusti. Därutöver har vi någon resa till Madrid och så Lionskonvention i La Coruña i maj.

Och säkert någon Englandsresa på hösten kan jag tänka mig att det kan bli av.

Jag har bestämt mig för att inte åka med J på hans affärsresor längre, använder hellre pengarna på de här familjebesöken.

Ty allt mot sin förändring skrider, som min fastersman sa i tiden.

Inga kommentarer: