måndag 19 december 2011

Mitt riktiga tangentbord är på torken. Andra gången. Vatten är vått och ställer till det i kontakterna och nu sitter jag med ett helt oergonomiskt reservexemplar som gör att jag hela tiden skriver fel och måste gå tillbaka och korrigera.

Ja det är väl dagens nyhet utöver att jag forsätter ordna vår förvaring och jag hittar saker jag länge har saknat.

Och min största vinst är när något kan omorganiseras och helst också något slängas så att det uppstår ett nytt tomt utrymme.

Och idag har jag mer eller mindre sammansatt en barnvagn från ett sammanvikt skrov och en överdel i många bitar. Det krävde flera svettiga sessioner och mellanliggande pusta ut. Trycka in här, dra in där och varför fungerar det inte, jamen det fanns en spärr där som måste frigöras.

Det börjar hursomhelst vara berett för jultidens fenomenalt önskade och till en del oväntat härliga familjeinvasion.

Inga kommentarer: