torsdag 24 november 2011

Skräpdag eller kanske inte

Ja vi var ute på en trevlig restaurangkväll i går och det tenderar att bli så att man inte är så pigg dagen efter. För mycket, för sent. Men givande.

Jag försöker ändå göra något av en skräpdag. Ja alltså så har det ju också regnat. Jag har avverkat de äckligaste partierna av mitt översättningsuppdrag, för äckel som äckel, för att kunna supernjuta av att formulera de bättre partierna en bättre dag och riktigt känna hur flytet flyter på.

Lite flyt har jag också sysslat med och jag märker att det i bland behövs en lite trött distansiering för att svänga om på formuleringarna och lite hatahata källtextens styvheter.

En dag är en dag och så är den använd och kommer aldrig åter. Och så är man en dag närmare flera rynkor och mera krämpor. Rynkor bekymrar mig inte. Krämpor kanske.

Inga kommentarer: