tisdag 18 oktober 2011

på väg till där vi inte har varit förr

I dag har jag skajpat i korthet med dottern och fått se bebisen och så varit på stan på några ärenden. Jobbat förstås. Ordnat och städat lite. Funderat på vad vi behöver packa. Det börjar klarna.

Vi ska ju åka runt och en del trakter vi ska besöka i Turkiet ligger högre upp och det kan vara rätt så kyligt. Varmt mellanlager och vindtätt måste packas men även baddräkt om såframt i fall att det vid kusten ges tillfällen. Och efter det har vi några dagar i Madrid som kräver sitt, men det är nu inte heller så svårt, utom att det kräver lite mera uppstyrd klädsel för vissa tillfällen.

Jag har ordnat växterna på terrassen i en klunga så att de bara får förmiddagssol, som inte är så het som eftermiddagssolen, och ska vara enklare att vattna för vår katt/blomvakt.

I morgon ska jag packa och jobba och slutstäda, i den ordningen, och i den tidiga kvällningen åker vi till flygplatsen.

Som alltid, så längtar jag redan tillbaka hem. Men det ska bli ett intressant varv och när vi väl och hoppeligen lyckligen är hemma igen så finns det många nya saker som man har varit med om och sedan vid tillfälle kan plocka fram och tänka på.

Inga kommentarer: