torsdag 13 oktober 2011

Några bilder från vårt Englandsbesök

Det vore synd att inte få in några bilder från England, om än absoluta majoriteten av dem finns i J:s mobil och honom lyckas jag inte stanna upp tillräckligt länge för att få ut dem därifrån.

Så man tager vad man haver.

Nedan utsikten från min frukostplats i det stora köket med det stora bordet. Utöver komplett engelsk frukost enligt egna önskemål fanns flingor, färska jordgubbar och blåbär, toast, marmelad, juice osv. Bakom mig fanns en rymlig soffhörna med bord och skänk och dörr ut till trädgården.


På bilden nedan är vi på väg till katedralen i Salisbury. Observera farmorsblicken stadigt fäst vid Little Miss.


En del av katedralens många många skulpturer är borttagna för renovering. I deras ställe finns det moderna skulpturer som tog oss med full överraskning (tills vi läste om att det gäller en konstutställning):


Före Salisbury besökte vi alltså Stonhenge och på bilden nedan står vi och lyssnar på våra audioguides (som förresten var mycket väl genomförda).


På bilden nedan skymtar gaveln till vårt härbärge. Det är den ursprungliga beboeliga delen och bakom den finns det som tidigare varit häststall som värdarna har byggt om till bostadsutrymmen. Gränden upp till tomten är mycket gropig och Little Miss konstaterade när de körde upp längs den att "this gives a complete new meaning of the concept Bumpy Road". Man har kanske lite lyssnat på pappa där...


Eventuellt kommer mera bilder senare, eventuellt inte.

1 kommentar:

heffamamman sa...

Jätteroligt att se lite bilder från fina England och familjen där. Gärna mera sådant om du nån gång har tid över och lyckas trassla fram mera bilder. :) Vi har bara sett Stonehenge genom bussfönstret en regnig junidag 1990 (tror jag det var).

Låter annars toppen det där med att vara mormor!