måndag 31 oktober 2011

Ändring och ombyte förnöjer

Jag börjar få visioner om vår inredning, som till delar nu ska ändras. Vi har haft det så här i fem år och det är dags för förnyelse och nya tag. Grundstrukturen består, men det ska bli några inspirerande små ändringar. Göra sig av med vissa saker. Skaffa visst nytt. Sådär att man liksom vaknar upp och skärps lite. Får lite ny mental laddning av sin hemmamiljö.

Jag har hittat ett underbart och mycket passande nytt överdrag till vår Ektorp-soffa. Problem: finns  inte på närmaste Ikea, men ska ordna sig på ett eller annat sätt. Beslutet är i alla fall fattat. Nya soffkuddar: ska kolla vad vi har i förrådet eller köpa nytt. Nya matbordsstolar: de är fina men inte så bekväma trots nyfix då för fem år sedan och vi har bara fyra där som vi behöver minst sex utöver extrastolarna.

Matbordet blir kvar, trots sina skavanker är det väldigt praktiskt. Och  med att byta bordduk blir det ju nytt varje gång.

Och när det nya kommer in får jag kanske äntligen inspiration att exponera sånt som ligger i gömmorna men inte riktigt har hittat sin plats men som jag gärna skulle titta på dagligen.

Vi lever nu en viss skarv i vårt liv på många vis, och  jag ser fram emot att ta vara på den positiva energi som verkar strömma just nu. Vem vet hur länge den varar.

Inga kommentarer: