måndag 12 september 2011

Varthän bär min väg?

Om ett par-tre veckor eller så kommer vår dotter att föda sitt första barn.

Vi kommer att bli mormor och morfar. Barnet föds i Finland och jag kommer att inte se det förrän i december när vi sammanstrålar i Finland till min mammas 90-årsdag och sedan när dotterfamiljen hälsar på hos oss över jul.

Jag får identiteskris. Den här bloggen började som Farmor Anka och det är jag ju förvisso fortfarande, men särskilt som sonen med barn inte ens bor i samma stad längre så undrar jag faktiskt på om min bloggidentitet ska vila på något som inte längre finns konkret dagligdags. I livet nog, men inte i vardagen, och det är ju mest vardagen jag skriver om.

Kära läsare, hur ser ni på saken? Alla synpunkter välkomna. Svik mig inte nu.

3 kommentarer:

Kräma sa...

Men nog tycker jag iaf att Farmor Anka är riktigt bra i fortsättningen också.Eller känn efter hur det känns när du blir mormor. Kanske du då vill ändra?

Prinsessan Heidi sa...

Instämmer med föregående skribent, vänta och se! Ta emot identitetskrisen och låt den utvecklas. Bara du fortsätter att blogga med din egna och helt unika stil, det är huvudsaken :)

heffamamman sa...

Håller också med. Vänta och se tiden an - inga stordåd måste ske med en gång. :) Farmor Anka är helt du och din stil tycker jag. Varför inte Farmor Anka (med tillägget) Nu också stolt mormor. Eller nåt.