måndag 5 september 2011

Så mitt i prick

Det kom en så träffsäker kommenter på mitt inlägg Missing Little Miss.

"Vad ledsamt att de har flyttat. Jag kan förstå att det känns väldigt tomt borta hos er. Jag har alltid tyckt att det har varit så fint att ni har bott så nära varann och kunnat träffas och umgås så okomplicerat. Men ibland följer telingarna sina egna vägar... Tur att det då finns allehanda färdmedel som man kan utnyttja. Fast när det gäller Little Miss, så känns saknaden säkert extra stor. För små barn växer ju och förändras i så snabb takt. Men ni kan säkert hålla regelbunden kontakt över nätet också, med skype och sånt. Och England är ju ett väldigt trevligt land det också! Bara att deras hus nästan är lika dragiga som ladorna uppe på den österbottniska slätten. :)

Hoppas att saknaden inte blir alltför stor och lycka till i väntan på nästa lilla underverk! (som väl borde anlända ganska snart...)"

Mitt i prick i mina känslor och tankar.

Det bränner lite bakom ögonen. Och någon tår droppar ner längs kinden. Känslosläppande och befriande.

Tack snälla Heffamamman för de fina orden.

3 kommentarer:

heffamamman sa...

Med risk för att ännu späda på tårflödet... Treåringar har ett fantastiskt minne. Också för de minsta små detaljerna. Vår minsting överraskar ofta mig med att komma ihåg helt alldagliga saker som han gjorde för länge sen. Så Little Miss kommer att minnas (och garanterat sakna) alla era eftermiddagar tillsammans. Lika mycket som du gör.

Jag vet inte hur ofta och hur mycket ni fotograferar, men foton är ju ett ypperligt sätt att komma ihåg saker och ting, vare sig man är liten eller stor. Så om ni har tillräckligt mycket bilder för att göra ett litet eget minnen-från-Spanien-album till Little Miss, så kunde det kanske vara en värdefull sak för henne. Heffaklumpen tittar ganska ofta i sitt lilla album på dagis (som jag bloggade om häromdagen). Tycker du det verkar krångligt att göra ett album så kan jag säkert vara till hjälp. Heffaklumpens album med 36 bilder i perfekt litet spiralformat kostade omkring 12 euro på Ifolor. Säg bara till isåfall.

Farmor Anka men också Anka. sa...

Tack!! till Heffamamman för ett supertips. Album från flickornas tid här tillsammans med oss här i Spanien. Har redan laddat ner programvara och ska börja välja bilder och komponera.

heffamamman sa...

Finemang! :)