lördag 27 augusti 2011

Missing Little Miss

och sonens familj i stort.

De är inte i någon annan världsdel eller så, men alltför långt borta i alla fall. Där kommer de sannolikt att stanna väldigt länge.

De har flyttat till England.

La Nueras längtan till sitt hemland tog över och de fattade ett svårt beslut. De har trots allt sitt eget liv att leva och styra.

Jag har skrivit en hel del om detta i förtäckta ordalag på sistone, om hur allt ändras hela tiden här i livet.

Jag skriver konkret om det först nu, när nyheten har nått de viktigaste i familje- och vänkretsen, men ändringen har varit ett faktum en viss tid redan.

Det har inte varit lätt och det är inte lätt, men det är bara att försöka ta in och anpassa sig. Ordna undan leksaker och ritgrejor och potta och barnböcker. Känna sig ledsen med ont i magen och i hjärtat.

Tyck lite synd om mig nu.

4 kommentarer:

Kräma sa...

Jag har undrat varför du inte skrivit nåt om Little Miss på länge...
Och jag tycker mer än lite synd om dej!
Första flyget till England?

Syster-Inkki sa...

Ja snyyyft, det är så förfärligt synd om dej, kan ingen hämta doktorn säj.. det kniper i mitt hjärta också så här på avstånd. Det som är bra är ju att Little Miss och Big Sister är så vana och trygga med er att de kan komma och vistas hos er huur länge som helst, bara att beställa dem dit på flyget ;)

Farmor Anka men också Anka. sa...

Jo det kommer nog att bli en hel del resande mellan här och deras boningsort, bara de nu inrättar sig ordentligt först.

heffamamman sa...

Vad ledsamt att de har flyttat. Jag kan förstå att det känns väldigt tomt borta hos er. Jag har alltid tyckt att det har varit så fint att ni har bott så nära varann och kunnat träffas och umgås så okomplicerat. Men ibland följer telingarna sina egna vägar... Tur att det då finns allehanda färdmedel som man kan utnyttja. Fast när det gäller Little Miss, så känns saknaden säkert extra stor. För små barn växer ju och förändras i så snabb takt. Men ni kan säkert hålla regelbunden kontakt över nätet också, med skype och sånt. Och England är ju ett väldigt trevligt land det också! Bara att deras hus nästan är lika dragiga som ladorna uppe på den österbottniska slätten. :)

Hoppas att saknaden inte blir alltför stor och lycka till i väntan på nästa lilla underverk! (som väl borde anlända ganska snart...)