fredag 5 augusti 2011

Hemma!

Från och med mellanlandningen i Barcelona räknade jag nästan minuter tills vi är hemma och så var flyget från Barcelona till Alicante försenat nästan en halvtimme medan vi satt i planet och det förklarades med "trångt luftrum" (bråkande flygledare är min tolkning) och så tog flygningen sin tid och väl landade så vandrade vi kilometervis i den nya stora Alicante-terminalen och väntade på kappsäcken och tog en taxi och jag djupandades medan jag noterade hållpunkterna längs vägen och så, ja så småningom kom vi fram och jag hittade hemnycklarna där de skulle vara.

Det här med borta bra men hemma bäst, det är en god sanning.

Och det är ack så nödvändigt och givande att vara borta emellanåt.

Och just nu vill jag bara vara hemma och sköta mitt jobb och ta hand om katten och göra vanliga saker och känna mig tacksam för allt jag har fått uppleva. Sortera foton. Skriva om hur vi har haft det.

Så vi hoppas väl alla på att fortsättning följer.

Inga kommentarer: