söndag 21 augusti 2011

Försöka minnas

Jag ser att mitt senaste inlägg post är daterat torsdag. Så nu funderar jag vad som hände på fredagen.

Jo jag jobbade lite och skötte e-post och så förberedde jag vår slutet av augusti-vistelse här ute i vår lilla tillflyktsplats.

Hemma lyfte jag upp allt från sovrumsgolvet på sängen för att kunna dammsuga och det var inte lite. När vi kommer tillbaka finns det en hel del att reda upp och göra sig av med. Min kära make, väldigt engagerad i allt möjligt, låter högarna växa och trots att han är en Man of Plenty Fix så det här med att reda upp högar, det fixar sig inte. Särskilt inte av sig själv.

Så plockade jag ihop en del saker vi kunde tänkas behöva och så åkte vi iväg. Fredagkväll åt vi hamburgare (det är enda gången på året jag äter hamburgare, men det liksom hör till att göra det minst en gång när man är här, med en Burger King praktiskt taget om hörnet).

Lördagen gick åt till att styra upp saker -- min dator hade ingen elsladd, J åker till stan och kommer med något åt det hållet men inte rätt, åker på nytt och hämtar hela UPSen och annat vi glömt. I dag, söndag, åkte han in för att bowla, skötta katt och hämta lite till.

Det här är ju inte direkt att isolera sig i de djupa skogarna eller på en öde ö, men det finns ändå avkopplingskänsla över det hela.

Inga kommentarer: