onsdag 27 juli 2011

Onsdagkvällens rapport

Vi och vårt sällskap anlände sett enligt lokal sed väldigt tidigt och således satt vi ensamma i restaurangen. När vi lämnade stället kring tio trettio så var vi fortfarande ensamma. Kanske kan det ha suttit någon i baren.

Maten var god som vanligt, det är ett av våra favoritställen i närheten, och vårt sällskap, ett finländskt par ungefär i vår ålder, var mycket trevligt. Jag skriver det inte av artighet utan jag menar att de tillhör den kast av människor som man gärna och med god eftersmak umgås med.

J tog dem till kvällens konsert och jag gick hem. Jag hade inte gått på toaletten innan vi bröt taffeln och skiljdes åt så vägen hem var lite ansträngd men jag hann i alla fall. Djupandning hjälper i många sammanhang.

Kvällen var hur som helst mycket trevlig och hade inga andra störande faktorer utom en envis fluga som vi alla försökte jaga, utan framgång, hur vi än smällde med servietter och trampade på den så överlevde den alla förintelseförsök.

Vad morgondagen exakt för med sig vet jag inte riktigt. J annonserade rätt sent idag ett notariebesök där jag ska tolka finska-spanska och sonen behöver något sänt till England där de är och jag har en leverans att ta hand om och så har vi att packa för en vecka i norra Spanien.

Kvällens slutbetyg är i alla fall många plus. Det är härligt med härliga människor.

Inga kommentarer: