torsdag 28 juli 2011

kors i taket

Trots en lång natt har jag känt mig sliten i dag. Att vara ute för sent är att vara ute för sent.

Jag meddelade J att jag inte kommer med på något som helst i kväll, jag bara måste få vara hemma och gå tidigt i säng och de här männsikorna vi skulle ha träffat kan vi träffa på nytt i höst när de kommer tillbaka från Irland och världen går inte under för det.

Dessutom hade vi hastigt påkommen och improviserad lunch på stan med goda vänner, som förresten ska köra oss till flygplatsen i morgon, och trots att lunchen var måttlig så bara orkar jag inte med en middag ute i kväll.

Jag är tydligen inte helt ensam om mina känslor. J gick nyss ut för att sköta ärenden och meddelade att han inte går någonstans i kväll. Ingen middag, inga träffar, ingen konsert. Kors i taket.

Alltså verkligen. Och jag hade inte sagt ett ord. Alltså faktiskt inte. Det var helt frivilligt från hans sida. Det överträds aldrig tidigare korsade gränser här.

Inga kommentarer: