söndag 5 juni 2011

Rapport från sleepover

Allt gick väl med flickorna. I slutändan sov Little Miss i min säng och jag i teorin på J:s plats medan han sov i soffan. I praktiken sov Little Miss på den sida jag sov på. Hon kände sig fram i sömnen till var jag låg och invaderade  utrymmet. J kunde gott ha sovit på sin sida ändå.

Lite sparkar och armviftande var det, men i det stora hela sov vi båda en bra natt.

Jaja. Och sen myste vi i sängen en god stund innan vi steg upp.

Little Miss proklamerar sig helst som en "stor flicka" men det hindrar inte att hon ibland glömmer bort sig och gärna sitter i min famn och blir matad frukostflingor eller mat. Det är inget påtvingat av någon hönsfarmor, det bara liksom blir så, helt naturligt då och då. Låta henne bejaka allt närhetsbehov som hon vill uppfylla.

Inga kommentarer: