onsdag 29 juni 2011

onsdag 29 juni 2011

Inte så mycket att rapportera här. Pilates i morse, efter en dryg veckas uppehåll. Dålig form efter förkylningen.

Gick hem via Nada Nada (nej så heter den inte, men det är alltså inte min favoritbutik, men den finns längs hemvägen) och köpte två påsar fryst spenatsås och två burkar sambal oelek. Att de har sambal oelek är en orsak till att jag går in där i bland när jag är tvungen.

Butiksföreståndaren stod i kassan och han var precis lika butter som alltid. Allmänt taget så är det nog kanske Spaniens buttraste butik och jag får nästan rysningar när jag går in där.

Av den djupfrysta spenatsåsen gjorde jag spenatsoppa till lunch, med hårdkokt ägg till. Enkelt, gott och nyttigt. Bara tillföra lite mera grädde eller mjölk, krydda lite extra efter behag och så är det klart.

Ja och så har jag jobbajobbat. Fingrarna värker lite.

Inga kommentarer: