tisdag 7 juni 2011

Felparkera rätt!

I dag har det nog inte hänt något särskilt utom att jag tog en timmes stavpromenad i behagligt väder i morse. Vilket jag måste fortsätta med. Ack dessa löften.

Och så konstaterade jag att pelargonerna orkar blomma vidare, även de som just nu inte har blommor håller på att få knoppar. Dillplanteringen håller på att dö, jag borde ha gallrat. Potatisplantorna växer som bara den. Jag drog upp en på försök, men inga småpotatisar i sikte.

Besökarna till tobaksaffären på hörnet fortsätter att parkera i dubbelparkeringsläge framför vårt garage, trots att det skulle gå att parkera betydligt smartare, t.ex. dubbelparkering framför de (nästan) alltid tomma motorcykelrutorna. Gatan är bred, den håller för det.

Det är ett älskat hatobjekt det här, att stå vid balkongräcket och förakta de här felparkerarna som inte fattar att felparkera på rätt sätt.

Inga kommentarer: