torsdag 2 juni 2011

Jobb, tillvaro och nattsömn trots saker

Jag har jobbat så mycket i dag att jag nästan blir rädd.

Fundersam hur länge det här håller, och när kommer stoppet emot. Därför har jag tänkt att ge järnet även i morgon och på lördag och sedan hålla söndagen ledig.

Jag har gjort mer än jag vågade hoppas i dag, och jag har rett ut begrepp som jag trodde var omöjliga.

Jag tänker sova gott i natt.

Som jag gjorde förra natten, och natten innan. Jamen då, då var det en riktig sovorgie med djup och innerlig sömn och många drömmar efter ett litet vaket avbrott. Som kommer nästan alla nätter men jag intalar mig själv att det okej och snart somnar jag till mina drömmar igen och det gör jag faktiskt. Jag har vissa drömrelaterade saker jag hakar på och så går det vidare.

Jag har min lilla knapp som jag tar varje kväll och den lugnar mig och så har jag tänkt att lite KBT-tankar inte heller är fel och jag försöker att även om jag är vaken om natten styra bort svåra tankar. Jag tänker att genom att byta sida så bryts tankegången.

Så det är ju en del tossing-and-turning men det är inte många dagar jag har förstörda av sömnbrist. Annat var det förr, innan jag fattade att söka hjälp.

Detta är jag tacksam för. För att vara pinad av brist på sömn, det är det värsta. Jag vet att det finns personer som klarar av det, men jag är inte en av dem.

Inga kommentarer: