tisdag 28 juni 2011

En bättre dag

Gårdagen var en riktig skräpdag. Trött och förkyld led jag mig genom den. Gick i säng halvåtta. Sov (eller dåsade i sängen i alla fall) till halvåtta i morse.

Tadaa! Mycket mycket bättre. Jag tror på det här med massor av sömn och vila som botemedel.

Så i dag har jag betat av en hel del utöver planerad dagsranson. Dagens höjdpunkter mellan sittandet vid datorn: ta en dusch och tvätta håret, fylla på och tömma tvättmaskinen, hänga upp tvätt ute, tömma diskmaskinen. - Gå ut, vad är det?

Och nu, inför dagens slutspurt och middagen när J kommit hem efter klockan sju, har jag marinerat kycklingbröstfiléer i en riktigt stark blandning av sambal oelek, sojasås och örtkryddor. De ska sen kokas i creme fraiche och grädde.

Och så ska vi sitta ute med middagen och planera vår lilla resa till norra Spanien.

Inga kommentarer: