söndag 1 maj 2011

Vad man sysslat med och kunde göra igen

Jag funderar om jag på nytt borde ta upp det här med att sy. Detta efter att ha gjort tvingande syfix av fållar och kavajärmar, och det är ju på sitt sätt ganska avkopplande.

Kavajärmarna tänkte ge mig psykisk härdsmälta, för det är länge sen sist, och hur man viker och vad för att få det rätt till med den här lilla snibben som ska ligga ovanpå och på vilken knappraden sys.

Jag började sy kläder redan i tonåren. Shorts, byxkjolar (mode på sent 60-tal), kavajer. Har suttit på sommarstuga utan el och sytt sömmar för hand i brist på symaskin. När barnen var små sydde jag ytterkläder, innerkläder, mössor, hattar. Ja som att jag har sytt och fixat. Och stickat och virkat. Förr.

1 kommentar:

Zap Finance sa...

ZAP Finance är en oberoende lån långivare som är kompetenta, erfarna och certifierade proffs som fokuserar på din framgång. Vi åtar oss att erbjuda de bästa lösningarna inom området Låne tjänster för våra kunder. Vi ger Instant godkännande, inga säkerheter, Low rates tillhandahåller vi alla typer av lån till 2%. Vid intresse, Kontakta oss via e-post: zapfinancecompany@gmail.com