lördag 9 april 2011

Lördagsreferat

Det är hett ute. Drygt trettio grader och det är inte alls vanligt i början av april.

Men så kan det gå när luftmassor från Afrika "ställer till det".

J bowlar över helgen i Bilbao och där lär det ska vara lika hett.

Jag körde nyss Big Sister till Drama Class i Villa Martin och på det en nostalgirunda via San Miguel tillbaka till Torrevieja. Konstaterade bland alla minnesintryck som kom tillbaka från gamla tider (så många gånger som den sträckan har avverkats) att mimosaträden håller på att blomma ut.

På vägen hem köpte jag sju nya pelargoner till terrassväggen. De ser ganska friska ut och jag tänkte att de kanske åtminstone inte hinner dö i min vård innan vi har familjebesök över påsk. För då vill jag att det ska vara lite fint.

I morgon kommer sonens familj på lunch. Jag har köpt färska musslor som jag ska koka i massor av vitlök, olivolja och vittvin. Det blir förrätt. För huvudrätten har jag två förslag som jag kommer att vela mellan fram till strax innan.

Inga kommentarer: