torsdag 3 mars 2011

Befrielseförsök

I morse ringde väckarklockan ohemult tidigt. Dels för att jag hade ställt den så, dels för att Little Miss hade fingrat på den så att den gick en halvtimme i förtid.

Jag tog kaffe och smörgås, läste tidningar på olika språk för att öppna huvudet och slutförde en text som skulle levereras senast klockan nio.

Vad gjorde jag sedan? Efter att ha suttit som pinn i skit framför datorn alltför många dagar? Oduschad och o-allting? Jo jag satte mig framför datorn och försökte finna en förlösning och befrielse genom bloggar, tidningar, vadsomhelst för att komma loss ur den mentala blockeringen. Oförmögen att tänka utanför sitta-vid-dator-rutan.

Klockan tolv tvingade jag mig äntligen iväg och åkte till lite affärer. Lunch med J och så hade jag frissa klockan fyra och nu är det nog dags för lite mera balans i tillvaron. Ens lite.

Frilans- och företagartillvaro. Har sina sidor.

Inga kommentarer: