onsdag 2 februari 2011

Tillfälligt tillbaka till is och snö

Jag har i dag gjort en rätt behaglig flygresa. Fyra timmar mellan Alicante och Stockholm.

Taxi från Arlanda till hotellet i City. Mysigt hotell i en byggnad från början av 1900-talet. Trevligt och funktionellt enkelrum. Mycket sagt av hotellkräsna mig. Det behöver inte vara lyx och prål, men lite historiens vingslag, karaktär och funktionalitet på det, och jag trivs.

Snart ska jag testa restaurangen i bottenvåningen och jag undrar vad för lektyr jag ska ta med mig för att inte känna mig alltfär mycket "där sitter hon och äter helt för sig själv". Datorn kanske? En Stockholmskarta, en broschyr över muséer i Stockholm, Stockholms restaurant guide? Expressen som var på gratis utdelning vid ankomst till Arlanda?

Äh, jag tar allt och så får det gå på känsla. Men jag tror ändå attt jag lämnar datorn på rummet.

Inga kommentarer: