torsdag 3 februari 2011

Rumslig dyslexi

I morse gick jag ut på en liten promenad för att orientera mig i omgivningarna. Hade studerat kartor och gator och Google Maps. Vände åt fel håll strax vid hotellutgången och hur jag än gick så stämde inget. Hittade dock tillbaka och noterade än en gång att jag är en obotlig fail när det gäller riktningar och kartor.

Nu är jag på väg till en operaföreställning dit jag tänker ta mig gående trots riskerna. Har noterat alla vägmärken och gatunamn på en lapp. Går i god tid.

I morgon bitti äntar nästa utmaning då jag behöver hitta en viss busshållplats en kort bit från hotellet för att sedan stiga av på en viss annan hållplats. Har med hjälp av C. skaffat förköpsremsa och hon skrev ut anvisningar.

Det måste ju vara något slag av rumslig dyslexi jag lider av.

Inga kommentarer: