fredag 11 februari 2011

ganska nöjd nu

Vår "snabbdammsugare", en laddbar och sladdlös sak, orkade inte mera efter många års tjänstgöring. I morse gjorde jag lite research och hittade en testvinnare, en bra modell. Tänkte att det ska tas tag i senast nästa vecka.

My lucky day, för jag åkte till Carrefour för att bunkra och där fanns den! Dyrast av alla, 169 euro, men väl värd alla pengarna. Roterande borste i munstycket (tar upp katthår), extra litet munstycke och liten borste, löstagbar handhållen del.

Jag hatar, hatar att dammsuga. Jag hatar hatar att baxa fram "riktiga" dammsugaren och trassla i sladdar och slangar. Av den anledningen trivs katthår, kattsand, dammråttor och yllefiltsnoppor särskilt bra på möbler, mattor och golv hos oss. Nästan hur länge som helst. Inte för att jag trivs med det utan för att jag är så lat.

Jag ser fram emot förbättring. Nykomlingen ska placeras på lättillgänglig plats. Inte längst bort i städskrubben.

Inga kommentarer: