lördag 5 februari 2011

Förväntningar och delvisa infrielser

Jag har skaffat nästan alla böcker som stod på min lista. Jag har i dag avnjutit lunch på Sturehof (smörstekt piggvar) och så skaffade jag ett par böcker till. Det fattas ännu ett antal som jag är besatt på att införskaffa förr eller senare. På ett eller annat sätt.

Skummade av NK och en del andra affärer, men anskaffningsinspirationen ligger lågt, särskilt med kläder. Man kommer in inbyltad och svettig och tanken om att dra av sig alla lager för att prova något är avvärjande. Jag förstår nu bättre varför så många köper ett plagg de tror är i rätt storlek, provar hemma och returnerar vid behov. Fungerar inte för en turist som jag.

Jag har faktiskt inte ens använt hälften av resebudgeten. Får ta det tillbaka senare i vår i hemmasammanhang.

Mitt gamla easy-slösi-jag har tappat bort sig. Jag har i brist på seriös erfarenhet tappat greppet. 

Inga kommentarer: