torsdag 13 januari 2011

Klimat, tillvaro och val i livet

Den här bilden beskriver ganska bra mina intryck och tankar som korsar huvudet just nu.

Jag knäppte den med mobilen i dag då jag stod utanför optikerbutiken och väntade på J. Vi har valt nya glasögonbågar och justerat styrkan på våra linser. Det är lite beskrivande att vi dels ska få var sitt par progressiva linser för allmänt bruk och så ska J få ett par speciallinser med specialbågar för sin bowling medan jag får ett par extra läsglasögon anpassade för bokläsning i sängen.

Bilden ja.

Fasaderna är inte direkt styrda av någon fasadnämnd med stränga estetiska regler och det förekommer en hel del ledningar och sladdar som löper lite hursom. Är man kritisk kan man tycka att det är rentav fult.

MEN solen skiner, himlen är hög och klarblå och dagstemperaturen dessa dagar är behaglig (nästan tjugo grader). Inte alltid så under vintern, men inte ovanligt heller.

Vi har för all del inte direkt strandväder typ Thailand, och då tänker jag att mellan en vintertillvaro i Norden  inklusive två veckor i Thailand och en fair enough-tillvaro här under vintern men utan resa till Thailand så väljer jag det senare.

Fast så har vi ju sommarhettan, men det är en annan historia.

Och så finns det en massa mysiga saker i  Norden, men jag är ändå nöjd att bo här. För här finns det också en massa mysiga saker. De är bara annorlunda.


Inga kommentarer: