fredag 14 januari 2011

Jag är STOR flicka

Little Miss är alltmer enveten med att göra på- och avklädning själv, utan hjälp.

Att hjälpa till godkänns endast när hon har passerat sina yttersta ansträngningsgränser och det ändå inte fungerar.

Ibland är det rent praktiskt taget inte så noga, om en socka har nersidan upp så är den ju ändå på.


Det tar dock tid och tålamod i situationer.

Jag kan kanske med ödmjukhet och erfarenhet säga att den här klä-på-mig-själv-ritualen är betydligt enklare ändå på nordiska breddbrader än när det krävs snöoveraller, galonbyxor, mössor och vantar och alla andra oändliga lager som pickar och sticker och måste fixas.

Snösport i gott före: nästan härligt. Klä på en treåring för slaskväder: inte alla gånger så härligt varken före eller efter.

Ja man har ju varit med ett och annat. Typ jag vet vad jag talar om.

Inga kommentarer: