måndag 13 december 2010

Just nu, hemkommen

Vi har nyss kommit hem från La Coruña. Via Madrid, där vi stannade längre än tänkt på grund av flygstrul. Sprang i onödan, köade evigheter för nya biljetter, fick (efter gnäll) en måltidskupong av Iberia.

Men vi är hemma i alla fall och behöver inte sova över på någon flygplats.

Jag har hällt upp en Carlos III även om jag inte borde för det är efter midnatt, men jag bara måste sitta framför datorn en stund och få fatt den här vara hemma-känslan igen. Landa hemma efter de små motgångarna med flygen och försöka inleda en sammanfattning av vad vi har upplevt.

Och det var helt enkelt underbart och på ett sätt som jag tror att jag och vi inte har upplevt förut lika starkt, att komma bort hemifrån och bara njuta och insupa omväxlingen, avkopplingen, estetiken, härliga människor, speciella sammanhang, bara njuta av tillvaron -- ähhh, jag saknar ord, men det var härligt, det var det.

Jag har många intryck och tankar, men nu måste jag nog säkert gå i säng.

Inga kommentarer: