onsdag 1 december 2010

Dagar då det känns bättre

Jag befinner mig i en ålder, 56 år, när det i princip bara är nedförsbacke. Åtminstone fysiskt sett.

Därför gladde det mig särskilt att jag i dag på morgonens Pilates Reformer lyckades göra en skitsvår balansövning med den äran. Det har funnits dagar då jag inte klarat av den till fullo.

Men i dag, ja i dag, då gick hela övningen lätt som en plätt.

Där stod jag och gjorde övningen och vinglade inte ens lite.
 

2 kommentarer:

heffamamman sa...

Jamen då är du ju rena rama ungdomen ännu! Bara sex år äldre än Heffapappan. :) Och han är fysikt sett på toppen nu (i vissa grenar) och han siktar bara högre. Åtminstone på gymmet. Han har alltid sagt att han ska börja tävla i veteranklassen i bänkpress när han passerar 50-strecket. Tidigare har han tränat mycket, men inte tävlat. Jag tog det där pratet med en nypa salt, men fick minsann svälja det sen. För hittills han han varit på fyra tävlingar i år.

Nästa tävling är i Hangö på lördag. Så det är aldrig för sent att förbättra sina fysiska talanger. Fast jag förstår fortfarande inte riktigt vitsen med makens tävlande. ;-) Duktigt av dig att träna! Det är något jag försummar till hundra procent. Tyvärr.

Farmor Anka sa...

Heffamamman: Om det alls tröstar, jag började inte ens tänka på någon träning förrän dryga fyrtio då jag märkte att uff vad styv jag har blivit. Och Pilates är för mig numera en livsnödvändighet, det ger den muskelkorsett min något defekta rygg kräver. Utan Pilates = hot om rullstolstillvaro. Som det sägs "pakko on paras muusa".