söndag 5 december 2010

And so it goes, and so it goes

I dag hade vi sonens familj på söndagslunch.

Det vanliga. Ingen märkvärdig mat som barnen inte gillar. Jag testade dock med en gratinerad grönsakslåda vid sidan om och den hade framgång. För övrigt var det köttbullar, chicken nuggets och couscous. Glass till efterrätt. Kaffe, te och småkakor. Saft. Någon drink för den som ville.

Barn som lekte, vuxna som diskuterade eller annars bara satt vid någon av netbookarna. La Nuera sökte upp garnbutiker längs vår rutt i Finland i december. Hon är besatt av stickning och garn.

Vi provade ylletröjor och en vinterkappa på Big Sister. Kommer att tas med.

Jag ringde och gratulerade min mamma som fyller 89 år i dag. Hon var på gott humör och hade varit på en 45-minuters runda med sparkkälken i det fantastiska vintervädret med minus fem grader. (Den optimala vintertemperaturen, om någon frågar mig.)

Diskmaskinen har nyss gått, jag har diskat och torkat återstoden för hand, J har somnat för han behövde en tidig kväll, grannarna smäller fast och låser sin dörr och klapprar i gången, ute är det rätt kyligt, vårt kylskåp leker fortfarande frys och i morgon är vi på ett vis ledig dag men jag ska nog ändå översätta hela dagen.

Inga kommentarer: