torsdag 18 november 2010

Transportdag

En av de här dagarna när jag transporteras från en intensiv översättarbubbla till något som liknar vanlig tillvaro.

Det mesta känns overkligt och jag ser saker jag borde ta itu med men det enda ja har gjort är dammsuga köket, gången och kattens utrymme och så har jag lagat mat. Läst bloggar och skrotat runt på nätet. Funderat på om Twitter vore något ändå också.

Vi åt maten ute för det blåste för ovanlighetens skull inte upp till eftermiddagen. Ja vi äter lunch halvtretiden och idag blev det närmare tre faktiskt.

(Jag sitter fortfarande ute och nu tog jag på mig en förhatlig baseballkeps för solen ligger så lågt att markisen inte längre hjälper.)

Så tog ja några foton där jag först placerade kameran (mobilen) precis invid ögonen för att försöka återge vad jag såg, men en kamera är ju inte människoögon, men i alla fall.
Det är den där lilla snutten av hav som ger den här utsikten största delen av sin mening. Den ser liten ut på bild, men i verkligheten känns den helt dominerande.

Så fotade jag platsen där jag nu sitter och skriver.Och nu börjar solen gå ner bakom skiljeväggen till grannen och jag drar mig inomhus.

Och i morgon kanske jag får ihop lite flera bitar av tillvaron.

Inga kommentarer: