måndag 11 oktober 2010

jag, jag och jag samt vi, vi och vi återvänder snart

Jag håller på att skrapa ihop mig själv och min tillvaro. Få kontakt med vårt hem, våra saker, min normala arbetsplats och framförallt med mig själv.

Vi har under två veckor haft besök av min mamma som är det absolut underbaraste. Som att hon har att berätta intressanta saker från gamla tider, som att hon är positiv hela tiden, som att hon tar upp en diskussion när jag sitter tyst i mina tankar. Som att hon kan skratta och ha humor.

Det tar inte bort det faktum att hon har funnits här 24/7. Och det har varit anpassning av rutinerna. Och jag är bortskämd med att styra min tillvaro, inte känna mig styrd. Hur ska jag förklara, hon försöker vara så diskret som möjligt, men det finns outtalade önskningar som jag har försökt fylla och mina känselspröt har varit ute och jobbat hela tiden. Jag har befunnit mig i en undantagsvärld.

Jag har gett mitt allt. Jag behöver återställa mig lite.

Inga kommentarer: