lördag 9 oktober 2010

det blev en bra lördag ändå

Vi åkte till stranden och den första timmen var ganska osäker, vi satt båda med handdukar över axlarna och tyckte att det nog blåser lite väl mycket och det är rätt tjocka moln och få se hur det blir.

Vi väntade på sonens familj som skulle komma och det dröjde och vi visste inte om det skulle bli någon riktig stranddag och alla sorters tankar och muskelspänningar korsade min hjärna och kropp.

Så kom de äntligen och solen kom fram, sandslott byggdes, småbarn plaskade i vattenbrynet, bord beställdes i närliggande strandhak, bord byttes för det första var för blåsigt, det andra var bra, maten var god, solen sken fortfarande och efter kort vila på våra underlag tog min mamma och jag ett dopp, så blev det igen mörknolnigt och så ställde vi oss hem till duschen och jag jobbade ett par timmar.

Nu regnar det och må det regna i morgon också. Jag har en del kvar att slutföra på mitt uppdrag.

Men det var i slutändan en fin stranddag med hela närvarande familjen, det var det.

Inga kommentarer: