fredag 22 oktober 2010

alla andra har väl fredagsmys

Här sitter jag i min fredagsensamhet. J är borta över helgen.

Det är inte synd om mig. Jag har jobbat fram till nu och det trivs jag med, men nu har skärpan i tankefunktionen avtagit till den grad att det är dags att sluta. I något skede blir hjärnan som ett utslitet gummiband och hur man än försöker så finns det ingen spänst.

I morgon har jag Big Sister hela förmiddagen. Vi ska baka kanelbullar. Länge sen sist.

Vi kom fram till att lördag förmiddagar är enda chansen att få kvalitetstid med henne. Så jag ställer upp på bullar och stuff och just i morgon så jobbar jag sedan hela eftermiddagen. Och hela söndagen. Och hela nästa vecka utom måndag och onsdag eftermiddag då jag har Little Miss och på torsdag eftermiddag åker vi till Barcelona och det blir nog jobbat en del under tågresan också.

Sedan tackar jag kanske nej till något uppdrag. Jag bara måste få tid att ordna tillvaron och tänka någon självständig tanke. Ta tag i något praktiskt.

Inga kommentarer: