söndag 5 september 2010

Facebook, eBay och blogg

Jag tänkte vara social och meddela om en detalj på Facebook. Det är inte alltför ofta jag gör det, även om jag starkt tror på Facebook och möjligheterna att få kontakt med och inblick i livet hos människor från typ skoltiden eller barndomstiden. Vara social och hålla upp kontakter.

Men det fungerade inte.

Jamen som att man kan bli störd. För det ska fungera. Alltid. 

Jag hade tänkt skicka ett meddelande om att jag nu har beställt via eBay en Furminator till vår katt som släpper enorma mängder hår, för detta hade vi tänkt få uppstyrning på,  och så hade jag tänkt lägga in en bild från min utsikt när jag hänger upp tvätt på vår terrass en söndag i början av september cirka 16-tiden.

Trettio grader. Behaglig vind. Och till det fladdrande ljudet av den här onödiga delen av markisen, den som ändå bara fladdrar uppåt och går sönder i vinden, så den borde vi kanske bara skära bort.

Inga kommentarer: