måndag 26 april 2010

Ohmygod

Var ska jag börja. Jag har enorma I-landsproblem. 

Vi ska i morgon åka till Lérida på en nationell Lionskonvention. Fyra nätter, kommer hem söndagkväll. Vi kör bil och det är rätt långt med lång bilresa men det kan ju vara intressant att se nya trakter.

Men I have nothing to wear. Det är olika sorters evenemang och till slut en galamiddag.

Mina dagar, veckor och månader förlöper i bekväma hemmakläder, på sin höjd hämta Little Miss från dagis eller åka för att handla mat. Någon kväll ute som jag fixitrixar med gammal skåpmat.

Jag har slarvat med att underhålla min garderob och nu är jag på väg att umgås med folk som inte har gjort det.

Jag har gjort vissa nödköp. Hittade en kvällskjol till en överdel jag redan hade. För att få en omväxling till en mer än väl använd klänning.

Och så provade jag överdelen och det blev en fläck av våt deo på silkestyget och när jag försökte få bort fläcken så eskalerade det hela och för att göra en lång och mångvarvad historia kort så har jag nu försökt stryka tillbaka de intrikata vecken på kragen, med nästan synliga vattenfläckar. Stressernas moder, I-landsproblem i högsta potens.

Silke. Vackert. Men då ska du inte svettas eller tillföra något annat som skvätter. 

Inga kommentarer: