måndag 12 april 2010

Jamen varför fungerar det såhär

Mitt fina borttappade inlägg finns tydligen förvisso publicerat, men på datum den 7 april när jag började på det, inte på dagens datum när jag faktiskt publicerade det. 

Det är illa.

Utifrån att folk läser bloggar enligt de senaste inläggen så hur går det med något jag började på förra året och vill publicera i dag?

Dagens läxa. Skriv inläggen i Word och kopiera in när du vill publicera. Men jag hade på något vis hoppats att det skulle ha fungerat annorlunda.

Skrolla nu i alla fall nedåt och kolla den 7 april, det är en fin bild.

2 kommentarer:

heffamamman sa...

Det är lätt att flytta inlägg som hamnat på fel ställe. Klicka bara på Redigera inlägg högst uppe- välj sedan vilket inlägg det gäller med Redigera - sen finns en blå text i nedre kanten av inlägget där det står Alternativ för inlägg. Om du klickar på det så kan du ändra datum och tid för när inlägget ska publiceras. Du kan alltså också göra tidsinställda inlägg som postas automatiskt vid senare tillfälle.

Låter kanske krångligt, men det är faktiskt enkelt. :) Nu vet du ju var ditt saknade inlägg är. Men om du får problem en annan gång så kan du ju testa att redigera datumet.

Det är alltid givande att titta in på din blogg! Och du ska låta lite barsk för det är din sköna stil. :) Ha en fortsatt fin vår!

Farmor Anka men också Anka. sa...

Tack till Heffamamman! Och du vet säkert att jag tittar in på din blogg också allt som oftast. och som Heffaklumpen har vuxit!