torsdag 15 april 2010

Jag funderar på om jag ska skriva ännu ett inlägg. Om det kanske är patetiskt eller.

Men torsdagarna är min särskilt ensamma kväll för det är bowling och sånt och det är nu inte heller så att det inte skulle finnas andra ensamma kvällar och faktiskt så gillar jag dem på sitt sätt. 

De leder dock ofta till att jag skrotar framför datorn.

Jag vill således här, innan det går för lång tid från det som hände, presentera vår absolut fabulösa söndagslunch för någon tid sedan.

Det här var skaldjurstallriken och ett tränat öga kan säkert se hur precis och exakt välstekta de är. Det var, säger jag, en njutning utan like.

Men ingen gastronomisk njutning är fullvärdig utan en fullvärdig omgivning och förvisso, fullvärdig uppmärksamhet från personalens sida. Det får man här. Det är värt varenda dyr euro.

1 kommentar:

heffamamman sa...

Jag älskar skaldjur i alla dess former! Men VAD är det som hänger uppe i taket? Skinkor?

Jag är för ovanlighetens skull gräsänka ikväll och imorgon. Gräsänka är jag förvisso ganska ofta men inte under helgerna. Visst uppskattar jag makens sällskap mer än nåt annat (oftast iallafall ;-) men ändå är det skönt att bara få gå och skrota vissa kvällar. Kunna fuska med kvällsmaten lite och hänga framför datorn utan dåligt samvete. Om datorn nu är ledig förstås. Tonåringen står för hård konkurrens på den.

Babbel babbel. Hoppas att du hade en lugn och skön torsdagkväll!