lördag 13 mars 2010

When I got hooked

Detta videoklipp med Joaquín Sabina gick för några år sedan på spansk teve och det föll över mig och fick mig på fall.

Låten är inte helt färsk, men enligt artisten själv så är den skiva han gjorde med denna titel den han tycker bäst om.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Jag trillade in här via en länk på Svisp, tror jag. Roligt att läsa! Jag är nyfiken på Spanien, har bott i Chile men det är för långt från Sverige varför jag kommit att tänka på Spanien. Vilken del av Spanien skulle du rekommendera? Jag har svårt att relatera till superspansk kultur om jag ska vara ärlig, eftersom jag har mer latinamerikanska referenser. Finns det någon del av/stad i spanien som inte är så utpräglat spansk? där man läspar lite mindre och äter mindre churros? ;) Gärna vid vatten :)
Hälsningar Lisa (lished84@hotmail.com)