måndag 25 januari 2010

Förundran

Jamen hur bra den här dagen har gått, trots farhågor.

Jag steg upp kvart i sex (bara lite svårt) och kvart i sju avlöste jag La Nuera som åkte till sjukhuset. Little Miss vaknade precis när jag kom, så hon fick ta dagen till sig i mammas famn och mamma förklarade att hon måste åka för att se efter Big Sister, och Little Miss nickade godkännande till detta!

Jag hade stålsatt mig inför alla slags protester och svårigheter, skrik och gråt. 

Och mamma fick åka utan gnissel och utan gnissel har hela dagen gått. Och den blev lång, sonen anlände inte förrän klockan 21:30 medan La Nuera stannar över natten på sjukhuset.

Det var ett smart drag av sonen och La Nuera att ta med Little Miss i går kväll (söndag) när Big Sister togs in kvällen innan operationen och Little Miss fick hur det var. Tydligen fick hon en hel del förklarat för sig också. 

Jamen, och jag bara förundrar mig över hur väl allt har gått.

Och operationen lär ska ha varit framgångsrik. Big Sister är mycket modig och kämpar just nu med att få behålla vätska utan att spy.

Inga kommentarer: