måndag 7 december 2009

Farmor är inte alltid rätt

Lördag kväll var vi barnvakt, för sonen och La Nuera hade bröllopsdag att fira.
-- Ja alltså de här postningarna kommer nu inte i kronologisk ordning, men krånglande dator saboterade mina försök att skriva något sent lördagkväll/tidigt söndagmorgon när jag barnvaktat färdigt.
Och det gjorde jag ensam, för J blev så trött av all bowling han kollade på Youtube medan jag badade och nattade barn att han måste gå hem innan firarna återvänt.
Big Sister är stor och förståndig och sköter sina kvällsrutiner utan större inblandning. Lite påminnelser är allt som behövs.
Little Miss har också gjort stora framsteg med det här att gå med på att sova. Hon har övergått från spjälsäng till en säng som hon kommer ur själv. Sängen är inte längre något fängelse och hon godkänner det här med sovrutiner på ett helt annat sätt än tidigare.
Dock.
När jag skulle natta henne så anlade hon en bekymrad min och pladderpladder Mamma pladderpladder Pappa men gick på att ligga i sin säng men om en stund hördes det trötta försök till gråt och Mamma, Pappa och då tog jag upp henne en stund och hon somnade i min famn.
Det är inte lätt att låta sig förföras av sömnen utan mamma eller pappa närvarande.

Inga kommentarer: