måndag 9 november 2009

Var finns vinterkläderna

Jag borde och skulle ha velat sitta och följa med föreställningen som Big Sister har med sin Drama Class.

Men här sitter jag framför datorn med segt bomullshuvud och avslutar en .... spännande arbetsdag. 

Det har varit soligt men kall blåst i dag. Lite vinter över det hela faktiskt. Och på stan gick väldigt många klädda i jackor och andra ytterplagg som såg ut att vara ryckta i panik ur vinterklädsförrådet. Eller något annat förråd. Det såg för det mesta inte så genomtänkt ut.

Den kommer alltid så plötsligt, denna novembermånad med sina väderfenomen.

1 kommentar:

Linda Pierre sa...

Hej!

Jag driver sedan några veckor tillbaka sajten Svisp - Svenskar i Spanien. Här skriver jag både om mina egna erfaranheter som svensk i Spanien men tanken är även att man ska hitta information och inspiration om andra svenskar som bor i Spanien. Jag har därför satt ihop några få frågor som jag hoppas några svenska bloggare som bor i Spanien vill svara på. Hittade ingen mailadress till dig här men tycker du att det låter kul och vill dela med dig av dina erfarenheter samt berätta mer om dig själv och din blogg så släng iväg ett mail till svispmail@gmail.com så skickar jag frågorna.

Saludos :)
Linda Pierre