torsdag 19 november 2009

Nipprigheter 2.0

En dag till utan att jag har insjuknat allvarligt. 

Är detta min referens framöver? Kaninpuls på alla symptom. Så här kan det inte fortsätta.

Jag sitter inne och jobbar i självpåtvingad lugn takt efter att ha avböjt en hel del uppdrag för jag bör inte stressa och utsätta mitt immunförsvar för prövningar. Se till att alla rörelser är lugna. Gå lugnt in på toaletten. Lugna rörelser. Laga maten i lugn och ro. Ingen stress. Andas djupt. Låta kroppen förstå att det är lugnt.

Jag sitter här inne och inne och inne, och just när jag hade tänkt gå ut på en försiktig promenad så stänkte det ned lite regn typ tre droppar och så blir jag igen nipprig.

Så här nipprig har jag aldrig varit och allt är den här svinispropagandans fel. Jag har haft hosta och lite feber och J är precis lika nipprig om att "måtte det nu inte bli något värre" och jag intygar för honom att jag tagit min torrhostehostmedicin och att den ser ut att verka.

Om nu mänskligheten eller delar av den måste plånas ut pga. resistenta virus eller bakterier så skulle jag föredra något snabbt som går över utan att jag behöver lida för mycket.

Inga kommentarer: