onsdag 18 november 2009

Mörkmys mellan varven

I kväll efter att solen gått ned tände jag en läslampa i mörkret och satte mig ned i min favoritfåtölj med en yllepläd över benen för att avnjuta läsning och kvällen. Jag kunde ha tänt några ljus också.

Då tänkte jag att det är mysigt med sådana kvällar. Mörka, lite kyliga. Och så tänkte jag också att de är särskilt mysiga och inte alls deppiga just för jag vet att i morgon blir det ordentligt ljust igen. Solen kommer att skina och jag ska plocka ned tvätten som torkar ute och kanske själv hänga en stund på balkongräcket och se vad folk har för sig nere på gatan.

Sedan kommer jag in och på en lång stund är jag så bländad att jag inte ser datorskärmen ordentligt. Jaja och jag har solglas, men de är för det mesta utom räckhåll.

Inga kommentarer: