torsdag 5 november 2009

Min bloggrulle, mitt elixir

I går var det en dag som innehöll ett och annat som störde mitt allmänna välbefinnande. Hypertografin blev lidande på olika fronter. Trots att jag skippade Pilates, trots att jag ombokade frissan och verkligen försökte känna mig som om jag hade en viss kontroll över tillvaron och tiden.

Jag är sån att till en viss punkt så känns det att jag inte påverkas men så kommer dropppen och då blir jag så trött, så irriterad och så nedstämd och det är lätt hänt att det påverkar omgivningen (milt sagt).

J hade inte haft det alls lätt heller, och när kvällen kom så närmade sig tjafs och onödiga ord. 

Då konstaterade han klokt att vi i den här situationen åtminstone inte behöver göra det svårt mellan oss.

Således höll vi oss, vänligt och sakligt, på var sitt håll. Han såg på teve för att koppla av, jag läste mina vanliga bloggar för att dra in känslan av att allt är normalt, allt är okej. 

Och så blev det.

Med det inte sagt att när vi vid tillfälle ska vi dela med oss av allt som hänt.

Inga kommentarer: