fredag 6 november 2009

Dagens mål: välbefinnande

I dag har jag varit särskilt snäll med mig själv.

För jag behöver få kroppen att tro att den här förkylningen som knackar på dörren inte har något ärende här. 

Så jag bestämde att för det första så i dag hanteras det inga bekymmer. För stress är likamed nedsatt immunförsvar. 

Färskpressade apelsiner på morgonen.

Gurgla med saltvatten, spola näsan med saltvatten. Ja det gjorde jag faktiskt och det var ordentligt obehagligt men jag mentaliserade med vad jag läst om svinisens symptom och tänkte att jämfört med det är detta ingenting och om det tjänar till något motande så ach well.

Till lunch en mixad soppa med en mmmassa ingefära och vitlök, lök, purjo, morot, spenat. Att sönderdela allt med mixer gör att nyttighteter tas upp bättre i kroppen. Much needed.

Jobb på ett snällt sätt. Rödvin med lunchen, horisontalare i soffan efterpå. Utan dåligt samvete. Stiga upp och se på de fantastiska fågelflockarna som har sin uppvisning i skymningen. Jobba lite igen.

Lugn eftermiddag. Härligt lugn kväll med tidningsläsning. 

J gick redan i säng. Jag följer strax efter.

Inga kommentarer: