fredag 30 oktober 2009

Postkontor med havsutsikt

I dag åkte jag till "vårt" postkontor, dvs. den filial som heter Sucursal 2 och som hyser vår postbox. Ett litet mysigt kontor.

Detta postkontor ligger i södra delen av stan, inte helt nära där vi nu bor men när det begav att skaffa postbox bodde vi i närheten och i huvudkontoret i centrum var det flera års kö till postboxarna.

Vädret var strålande och jag hade gärna tagit en rask promenad men tidtabellen var för knapp för det. Hur som helst, denna syn mötte mig när jag parkerat bilen:

Postkontoret ligger i ett litet komplex med affärslokaler och restauranger med utsikt mot havet.

Postkontorets ingång ligger en bit bort till höger förbi ett antal restauranger. Ingången är på havssidan. 

Kolla de långa skuggorna. Klockan var cirka 12:30 och solen praktiskt taget som högst, men "vintermörkret" knackar på dörren.

EDIT: Mysfaktorn för detta lilla postkontor ligger i att det är litet, det finns en anställd (ja, i bland kan man se två). Vad inredningen beträffar är mysfaktorn nära noll och detta på minussidan. Men så är det på spanska postkontor.

2 kommentarer:

Linda Pierre sa...

Wow vilken härlig utsikt. Tänk om alla postkontor låg sådär, då skulle det faktiskt till och med kunna vara riktigt trevligt att ta sig till posten :)

Anka sa...

Linda: Det ÄR trevligt, varje gång. Jag blir aldrig immun. Och är det fint väder som det var i dag vill jag inte åka därifrån. Stanna på fika, gå längs stranden...