onsdag 28 oktober 2009

När man äntligen ska komma till skott

Vi håller alltså på att storstäda och ställa i ordning La Calma för våra vinterhyresgäster. Det tar tid.

I projektet ingår också att äntligen få in vettiga handdukskrokar i badrummet och duschrummet i stället för den tillfälliga lösningen (nästan 5 år) med sugkoppskrokar som trillar ned med vissa mellanrum.

Jag hade tänkt mig dels en gallerhylla med krokar undertill. Vi har hemma i duschrummet en helt utmärkt och synnerligen praktisk sådan, från Ikea för flera år sedan, med uppfällbar hylla. (Men nej, finns inte längre i sortimentet.)

Och så lite knaggar bakom dörren också för det kan inte finns för många krokar och knaggar i ett badrum. 

Jag tänker också att krokarna och knaggarna gärna behöver sitta ihop i enheter så att man inte behöver borra hål i kaklet för varje enskild krok eller knagg.

Jag har använt mycket och frustrerad tid på detta. Mycket spring i många affärer. 

Hittar jag vad jag söker? Icke.

Detta hade jag faktiskt inte väntat mig. Jag trodde att det skulle vara välja och vraka överallt. Vad är det som pågår?

Inga kommentarer: