söndag 18 oktober 2009

En dag nästan utan dator

Utmärkt söndag och dag i dag. Ja det må jag konstatera.

Vi inledde dagen J och jag med en rask promenad längs vågbrytaren där det dock blåste mer än vad vi hade tänkt så vi gick ner på marknivå lite tidigare än planerat. Rask promenad dock. Välgörande.

Så köpte vi tidningar för eftermiddagsläsning och väl hemkomna, efter stretching och dusch så gjorde vi en insats entropimotverkade aktivitet, dvs. vi ordnade upp vissa saker en i ett hushåll som höll på att bli dysfunktionellt på grund av oordning. Vi lever fortfarande lite på gränsen, men kanske veckan som kommer...

Så var det lunch med köttfärssås ur frysen, pasta och färsklagad pesto. Gudomligt. Och en äntlig skumpa för att fira vår 35-års förlovningsdag som inföll den 8 oktober men vars firande inte gavs tillfälle tidigare.

Så placerade jag mig en stund ute i solen som var precis lagom varm som den är denna tid på året. Med en god bok. Efter all tid jag tillbringade på stranden med min mamma här nyligen har jag blivit mer solvänd än någonsin under våra år här. Inte så att jag har mycket tid eller vill bli lädersolbränd, men det är ju faktiskt ganska skönt när man tar det i portioner. 

Söderbalkong is the sh*t.

Inga kommentarer: